Indikatori protoka

Coordinates for abs po oordinates for abs positioning the closest positioned Coordinates for abs positioning the closest positioned parent box of the positioned ting that ments.

Zastavičasti prekidač za tečnost (ZPT-61)

koristi se za indikaciju protoka neagresivnih tečnosti u cevovodima. Primenjuje se u procesnoj tehnici, sistemima grejanja i klimatizacije, rashladnim sistemima, toplotnim pumpama, protivpožarnim sistemima i na drugim mestima.

Zastavičasti prekidač za vazduh (ZPV-62)

koristi se za indikaciju protoka vazduha i neagresivnih gasova kroz kanale i komore.

Proizvodni program

Saradnja sa kompanijom „Feniks BB“ podrazumeva efikasno i kvalitetno rešavanje zadataka u oblasti regulacije i upravljanja, uz poštovanje zahteva korisnika, važećih tehničkih normi i dobru inženjersku praksu.

Proizvodi, sistemi i kompletna rešenja iz sopstvenog proizvodnog programa omogućavaju kreiranje najprihvatljivijih rešenja za korisnika u funkcionalnom i ekonomskom smislu, i prema potrebama lokalnih tržišta.

Zastupnički program predstavlja rezultat saradnje sa vodećim svetskim proizvođačima opreme u oblasti KGH, sa ciljem kompletiranja ponude. Dovoljan lager proizvoda iz ove grupacije, kao i kvalitetno obučeno servisno osoblje, garancija su stabilne zajedničke pozicije na tržištu Srbije.

Senzori i transmiteri

Termostati

Presostati

Nivostati

Higrostati

Indikatori protoka

Regulacioni ventili

Kombi ventili

Elektromotorni pogoni

Mikroprocesorski regulatori

Prateća oprema

Diktir sistemi

Toplotne podstanice