Kombi ventili

REGULATOR PROTOKA SA INTEGRISANIM REGULACIONIM VENTILOM (sa prirubnicama), Tip: KV, KVP

Regulator protoka sa integrisanim regulacionim ventilom je prevashodno namenjen za kontrolu protoka vode u sistemima daljinskog grejanja. Regulator se koristi zajedno sa elektromotornim pogonima EPV 3B ili EPV 3N/K - BELIMO i može biti kontrolisan od strane elektronskih kontrolera.

Ograničenje i regulacija protoka se vrši delovanjem  mehaničkog regulatora protoka bez pomoćne energije i delovanjem integrisanog regulacionog ventila sa elektromotornim pogonom. Kretanje regulacione pečurke odredjeno je položajem podešavajuće navrtke i kretanjem elektromotornog pogona ventila. Promenom položaja podešavajuće navrtke povećava se ili smanjuje maksimalan protok fluida kroz ventil.

Product Manager

Detaljniji opis, tehničke podatke, način instalacije kao i ostale karakteristike

Product Design Lead

Detaljno uputstvo za montažu i upotrebu

Kombi ventili

REGULATOR PROTOKA SA INTEGRISANIM REGULACIONIM VENTILOM (na navoj), Tip: KVN, KVNP

Ovo je jos jedan tip regulatora protoka sa integrisanim regulacionim ventilom

Product Manager

opis, tehnički podaci, instalacija i ostale karakteristike

Proizvodni program

Saradnja sa kompanijom „Feniks BB“ podrazumeva efikasno i kvalitetno rešavanje zadataka u oblasti regulacije i upravljanja, uz poštovanje zahteva korisnika, važećih tehničkih normi i dobru inženjersku praksu.

Proizvodi, sistemi i kompletna rešenja iz sopstvenog proizvodnog programa omogućavaju kreiranje najprihvatljivijih rešenja za korisnika u funkcionalnom i ekonomskom smislu, i prema potrebama lokalnih tržišta.

Zastupnički program predstavlja rezultat saradnje sa vodećim svetskim proizvođačima opreme u oblasti KGH, sa ciljem kompletiranja ponude. Dovoljan lager proizvoda iz ove grupacije, kao i kvalitetno obučeno servisno osoblje, garancija su stabilne zajedničke pozicije na tržištu Srbije.

Senzori i transmiteri

Termostati

Presostati

Nivostati

Higrostati

Indikatori protoka

Regulacioni ventili

Kombi ventili

Elektromotorni pogoni

Mikroprocesorski regulatori

Prateća oprema

Diktir sistemi

Toplotne podstanice