• Dobrodošli!

  Dobrodošli!

  Kompanija Feniks BB je srpski lider u razvoju i proizvodnji elemenata i sistema automatske regulacije i upravljanja u oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja.

  Trideset godina na tržištu i uspešna realizacija velikog broja objekata u zemlji i inostranstvu, Feniks BB je etablirao kao pouzdan partner u oblasti automatike, imajući stalno na umu da je dobra samo ona automatika koja je u funkciji.

  opširnije
 • Mikroprocesorski regulator XF 5000

  Mikroprocesorski regulator XF 5000

  Mikroprocesorski regulator XF 5000 predstavlja sintezu najnovijih proizvodnih tehnologija i višegodišnjeg iskustva u oblasti automatske regulacije i upravljanja u termotehničkim, termoenergetskim i tehnološkim sistemima.

  opširnije
 • Kombi ventili

  Kombi ventili

  Regulator protoka sa integrisanim regulacionim ventilom - kombi-ventil, namenjen je regulaciji i ograničenju protoka vode u sistemima grejanja i klimatizacije, i posebno u sistemima daljinskog grejanja.

  Opširnije...
 • Kompaktne toplotne podstanice

  Kompaktne toplotne podstanice

  Posebna pažnja u kompaniji posvećuje se sistemima daljinskog grejanja i kompaktnim toplotnim podstanicama kao jednom od osnovnih elemenata. Proizvodnja obuhvata podstanice toplotne snage do 2.000 kW.

  Opširnije...

Proizvodni program

Saradnja sa kompanijom „Feniks BB“ podrazumeva efikasno i kvalitetno rešavanje zadataka u oblasti regulacije i upravljanja, uz poštovanje zahteva korisnika, važećih tehničkih normi i dobru inženjersku praksu.

Proizvodi, sistemi i kompletna rešenja iz sopstvenog proizvodnog programa omogućavaju kreiranje najprihvatljivijih rešenja za korisnika u funkcionalnom i ekonomskom smislu, i prema potrebama lokalnih tržišta.

Zastupnički program predstavlja rezultat saradnje sa vodećim svetskim proizvođačima opreme u oblasti KGH, sa ciljem kompletiranja ponude. Dovoljan lager proizvoda iz ove grupacije, kao i kvalitetno obučeno servisno osoblje, garancija su stabilne zajedničke pozicije na tržištu Srbije.

Senzori i transmiteri

Termostati

Presostati

Nivostati

Higrostati

Indikatori protoka

Regulacioni ventili

Kombi ventili

Elektromotorni pogoni

Mikroprocesorski regulatori

Prateća oprema

Diktir sistemi

Toplotne podstanice