Elektromotorni pogoni

ELEKTROMOTORNI POGONI VENTILA

Elektromotorni pogon ventila EPV 3N (NV24A-BELIMO) (24V AC)

koristi za impulsno vođenje (trotačkasta regulacija) trokrakih i prolaznih regulacionih ventila sa navojnim i prirubničkim priključkom za nazivne prečnike DN15 do DN40, i kao elektromotorni pogon regulatora protoka sa integrisanim regulacionim ventilom (kombi ventila) nazivnih prečnika DN25 - DN40.

koristi za impulsno vođenje (trotačkasta regulacija) trokrakih i prolaznih regulacionih ventila sa navojnim i prirubničkim priključkom za nazivne prečnike DN15 do DN40, i kao elektromotorni pogon regulatora protoka sa integrisanim regulacionim ventilom (kombi ventila) nazivnih prečnika DN25 - DN40

Elektromotorni pogon ventila EPV 3N-MFT (NV24-MFT-BELIMO) (24V AC/DC)

koristi za impulsno vođenje (trotačkasta regulacija) kao i kontinualno vođenje (upravljački signal 0 do 10V DC) trokrakih i prolaznih regulacionih ventila sa navojnim i prirubničkim priključkom za nazivne prečnike DN15 do DN40, i kao elektromotorni pogon regulatora protoka sa integrisanim regulacionim ventilom (kombi ventila) nazivnih prečnika DN15 do DN40. Elektromotorni pogon ventila EPV 3N - MFT obezbeđuje informaciju o poziciji ventila povratnim naponskim signalom od (0.5 - 2) do (5 - 10) V DC
koristi za impulsno vođenje (trotačkasta regulacija) trokrakih i prolaznih regulacionih ventila sa prirubničkim priključkom, nazivnih prečnika DN50 do DN100, i kao elektromotorni pogon regulatora protoka sa integrisanim regulacionim ventilom (kombi ventila) nazivnih prečnika DN50 do DN125.

Elektromotorni pogon ventila EPV 32V (AV230-BELIMO) (220V AC)

koristi se za impulsno vođenje (trotačkasta regulacija) trokrakih i prolaznih regulacionih ventila sa prirubničkim priključkom, nazivnih prečnika DN15 do DN40, i kao elektromotorni pogon regulatora protoka sa integrisanim regulacionim ventilom (kombi ventila) nazivnih prečnika DN25 - DN40.

Elektromotorni pogon ventila EPV 3V-MFT (AV24-MFT-BELIMO) (24V AC/DC)

koristi za impulsno vođenje (trotačkasta regulacija) kao i kontinualno vođenje (upravljački signal 0 do 10V DC) trokrakih i prolaznih regulacionih ventila sa prirubničkim priključkom, nazivnih prečnika DN50 do DN100, i kao elektromotorni pogon regulatora protoka sa integrisanim regulacionim ventilom (kombi ventila) nazivnih prečnika DN50 do DN125. Elektromotorni pogon ventila EPV 3V - MFT obezbeđuje informaciju o poziciji ventila povratnim naponskim signalom od (0.5-2) do (5-10)V DC.

koristi se za impulsno vođenje (trotačkasta regulacija) regulacionih i kombi ventila.

NAPOMENA: Isporučuju se samo kao rezervni delovi

Elektromotorni pogon ventila EPV 32(A,B,C,D,E) (220V AC)

koristi se za impulsno vođenje (trotačkasta regulacija) regulacionih i kombi ventila.

NAPOMENA: Isporučuju se samo kao rezervni delovi.

Elektromotorni pogoni

ELEKTROMOTORNI POGONI ŽALUZINA (proizvod Belimo)
koriste se za otvaranje i zatvaranje žaluzina ventilacionih i klima sistema u kanalima poprečnog preseka do 1 m², tj. obrtnog momenta do 5 Nm (FLM) ili 4 m², tj. obrtnog momenta do 20 Nm (FSM), odnosno do 8 m², tj. obrtnog momenta do 40 Nm (FGM). Koriste se kao regulacioni pokretači žaluzine za trotačkastu regulaciju. Svi poseduju mogućnost priključenja prekidača krajnjih položaja za indikaciju jednog ili oba krajnja položaja žaluzina i potencimetra povratnog signala položaja.

Elektromotorni pogon žaluzina sa povratnom oprugom

koristi za otvaranje ili zatvaranje žaluzina ventilacionih i klima komora u kanalima poprečnog preseka do 3 m², odnosno obrtnog momenta do 15 Nm, gde se zahteva dodatna sigurnosna funkcija zatvaranja žaluzine pri prekidu električnog napajanja (zaštita od smrzavanja, protivdimne i nepropusne klapne za sterilne ili zagađene prostorije). Koriste se za otvaranje / zatvaranje protivpožarnih klapni u instalacijama za ventilaciju i klimatizaciju. Elektromotorni pogon postavlja klapnu u radni položaj pri čemu nateže ugrađenu oprugu. U slučaju prekida napajanja sila u opruzi vraća klapnu u početnu poziciju.

Proizvodni program

Saradnja sa kompanijom „Feniks BB“ podrazumeva efikasno i kvalitetno rešavanje zadataka u oblasti regulacije i upravljanja, uz poštovanje zahteva korisnika, važećih tehničkih normi i dobru inženjersku praksu.

Proizvodi, sistemi i kompletna rešenja iz sopstvenog proizvodnog programa omogućavaju kreiranje najprihvatljivijih rešenja za korisnika u funkcionalnom i ekonomskom smislu, i prema potrebama lokalnih tržišta.

Zastupnički program predstavlja rezultat saradnje sa vodećim svetskim proizvođačima opreme u oblasti KGH, sa ciljem kompletiranja ponude. Dovoljan lager proizvoda iz ove grupacije, kao i kvalitetno obučeno servisno osoblje, garancija su stabilne zajedničke pozicije na tržištu Srbije.

Senzori i transmiteri

Termostati

Presostati

Nivostati

Higrostati

Indikatori protoka

Regulacioni ventili

Kombi ventili

Elektromotorni pogoni

Mikroprocesorski regulatori

Prateća oprema

Diktir sistemi

Toplotne podstanice