Mikoroprocesorski regulatori

Coordinates for abs po oordinates for abs positioning the closest positioned Coordinates for abs positioning the closest positioned parent box of the positioned ting that ments.

MIKROPROCESORSKI REGULATOR, Tip: XF 5000

razvijen na platformi najnovijih informacionih tehnologija, koristi se za automatsku regulaciju i upravljanje u termotehničkim, termoenergetskim i tehnološkim sistemima, kao i u drugim sistemima kao slobodno programabilan kontroler (PLC).

KONTROLNA JEDINICA PRITISKA, Tip: DSC-10

Kontrolna jedinica koristi se za upravljanje radom uređaja za održavanje pritiska (DSU) u instalacijama centralnog grejanja sa otvorenim ekspanzionim sudom i pumpom za održavanje pritiska („diktir sistem“).

MIKROPROCESORSKI REGULATOR, Tip: MR 5000

Mikroprocesorski regulator MR 5000 koristi se u sistemima automatske regulacije i upravljanja u termotehničkim, termoenergetskim i tehnološkim sistemima, kao i u drugim sistemima gde je potrebno upravljanje po zadatoj funkcionalnoj zavisnosti.

Proizvodni program

Saradnja sa kompanijom „Feniks BB“ podrazumeva efikasno i kvalitetno rešavanje zadataka u oblasti regulacije i upravljanja, uz poštovanje zahteva korisnika, važećih tehničkih normi i dobru inženjersku praksu.

Proizvodi, sistemi i kompletna rešenja iz sopstvenog proizvodnog programa omogućavaju kreiranje najprihvatljivijih rešenja za korisnika u funkcionalnom i ekonomskom smislu, i prema potrebama lokalnih tržišta.

Zastupnički program predstavlja rezultat saradnje sa vodećim svetskim proizvođačima opreme u oblasti KGH, sa ciljem kompletiranja ponude. Dovoljan lager proizvoda iz ove grupacije, kao i kvalitetno obučeno servisno osoblje, garancija su stabilne zajedničke pozicije na tržištu Srbije.

Senzori i transmiteri

Termostati

Presostati

Nivostati

Higrostati

Indikatori protoka

Regulacioni ventili

Kombi ventili

Elektromotorni pogoni

Mikroprocesorski regulatori

Prateća oprema

Diktir sistemi

Toplotne podstanice